Keukenaccessoires

De keuken is het hart van elke woning. Kinderen maken hun huiswerk rond het kookeiland terwijl mama kookt, heel het gezin verzamelt zich rond de eettafel. Leuke accessoires zorgen ervoor dat deze ruimte één wordt met de rest van het interieur. Zij zorgen ervoor dat er een sfeervolle keuken en eetkamer wordt gecreeërd.
 

aluminium rugwanden met Tefloncoating

Naadloos. Hittebestendig. Duurzaam. Onderhoudsarm. 100% recyclebaar. Keuze uit alle denkbare kleuren, dus een match is zo gemaakt. Gegarandeerd een achterwand exact op maat (tot wel 6 meter!). Onze achterwanden voor keukens en badkamers zijn de perfecte combinatie van design en functionaliteit.

- Hitte bestendig
- Kras, slag en zeer slijtvast
- Vingerafdruk bestendig
- Lengte tot 6 meter
- Meer dan 100 kleuren
- Geen voegen en naden
- Geen strepen na het schoonmaken

Keukenglas

Glazen keuken achterwand

Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om uw keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreemd, gezien de vele voordelen die een glaswand in een keuken te bieden heeft.

Voordelen keuken achterwand van glas

Glazen keuken achterwanden hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen (zoals tegels en rvs) die gebruikt worden voor plaatsing tegen de keuken achterwand.

Een glazen keukenachterwand maakt je keuken visueel groter. Glas heeft namelijk de eigenschap dat het licht reflecteert en niet absorbeert. Hierdoor wordt een vertrek veel lichter en ruimtelijker. 
Een glazen achterwand in de keuken is gemakkelijk schoon te maken. Het is een glad oppervlak en bestaat meestal uit een geheel (afhankelijk van de grootte van de glasplaat). Hierdoor heeft een glazen achterwand dus geen voegen. Dit is makkelijk te poetsen en dus zeer hygienisch.

Keukenkranen

De juiste keukenkraan is een combinatie van kwaliteit, praktische functionaliteiten en design. Zoals een diner de combinatie is van verse ingrediënten, de juiste voedingswaarde en presentatie. Keukenkranen zijn met vakmanschap en liefde gemaakt van de beste duurzame materialen en voorzien van state-of-the-art technologie.

Verlichting

Goede verlichting in de keukenruimte is van essentieël belang. Je kunt ze indelen in 3 categorieën.

- Basisverlichting: De basisverlichlichting verzorgt de algemene verlichting in een keuken en dient zo aangelegd te worden, dat de gehele ruimte gelijkmatig verlicht wordt.

- Werkverlichting: Om goed te kunnen werken in de keuken hebben de voorbereidende plekken op het keukenwerkblad extra aandacht nodig.

- Sfeerverlichting: Sfeerverlichting schept een buitengewone sfeer maar verlicht nauwelijks. Sfeerverlichting zorgt voor gezelligheid en een romantiek.

Een goed advies is hierin van groot belang en bepaald mede het aanzicht en de sfeer van de gehele keukenruimte.

Afvalsystemen

Bewust omgaan met afval.

Bewust omgaan met afval wordt steeds belangrijker en daarom bieden wij een breed assortiment afvalsystemen geschikt voor iedere keukenkast.

Spoelbakken

Ons assortiment spoelbakken voor in de keuken bestaat uit nagenoeg alle soorten en maten. Ronde spoelbakken, vierkante spoelbakken, dubbele spoelbakken en zelfs gekleurde spoelbakken!