Santos Karmel

De keuken, het middelpunt van het huis

De woonkamer en de eetkamer wordt ingedeeld in functie van de ruimte bestemd voor de keuken, het centrum van de woning. 

Santos -Karmel gelakt-

De woonkamer en de eetkamer wordt ingedeeld in functie van de ruimte bestemd voor de keuken, het centrum van de woning. Dankzij de omvang van de ruimte gaat al de aandacht naar het eiland, dat dienst doet als voorbereidingszone en dat bovendien belangrijke oplossingen voor opslag aanbiedt.

De keuken is geheel in het wit uitgevoerd: de fronten, grepen, onderstukken en het werkblad. De greep vormt onderdeel van de deur en is daar geheel in geïntegreerd waardoor het éénkleurige effect versterkt wordt. De keuken is steeds meer de plek waar de familie bijeenkomt. Daarom moet het niet alleen functioneel maar ook comfortabel en ruim zijn. In dit geval delen keuken en woonkamer dezelfde ruimte. De indeling moet de diverse sferen markeren zonder de visuele continuïteit te verbreken.

 

Verlichtingsprofiel

Het verlichtingsprofiel integreert de uittrekbare dampkap eenmaal ingetrokken, en bevat een verlichtingsprofiel voor de werkzone, stopcontacten voor kleine huishoudtoestellen en een rail voor het onderbrengen van accessoires.

Santos Karmel