Santos Minos-E hout

 

De hele woning ademt sereniteit uit, beginnend met de keuken waar de eenvoud van het dennenhout samengaat met de lichtheid van het witte glas om.

Een ruimte om te koken en om te delen

 MINOS-E melamine hout 


 De hele woning ademt sereniteit uit, beginnend met de keuken waar de eenvoud van het dennenhout samengaat met de lichtheid van het witte glas om, samen, een sfeer te creëren waarin er geen ruimte is voor haast, een ruimte waarin de details het succes van een gerecht bepalen met al de details en rust die het verdient.

Indeling in U-vorm 

 De indeling in U-vorm zorgt ervoor dat alles zich binnen handbereik bevindt. Bovendien, kan men hierdoor ook over een schiereiland beschikken dat dienst kan doen als bijkomende werkzone of als tafel voor een snelle hap.

Openingssysteem met kanteldeur

De modules met kanteldeuren zijn een ideale oplossing voor kleine ruimtes aangezien ze de toegang tot het interieur vergemakkelijken en de beschikbare ruimte beter benutten.

Verlichtingsprofiel met geïntegreerde uittrekbare dampkap

Het profiel beschikt over een verlichtingssysteem, stopcontacten en een rail voor accessoires, en integreert de uittrekbare dampkap, en behoudt de uniformiteit van het geheel en vergemakkelijkt zijn reiniging.

Santos Minos-E