Keukenarchitectuur midden brabant

"Inspiratie centrum"

Keukenarchitectuur midden brabant heeft sinds 1 juli 2013 haar deuren geopend op het nieuw opgezette industrieterrein "Midden-Brabant-Poort" aan de A58 in Gilze. Voorheen gevestigd in Bavel onder de naam 'Keukenarchitectuur Bavel'.

Het nieuwe pand van keukenarchitectuur midden brabant is onder architectuur gebouwd. Hoge ramen zorgen voor veel licht in de ruimte. Hierdoor worden de keukens extra belicht waardoor het oog voor detail meer tot zijn recht komt.
Ruime showroomopstellingen benadrukken de mogelijkheden op het gebied van keukenarchitectuur. Vandaar de naam “inspiratie centrum”.

Wij vertegenwoordigen hoogwaardige keukenmeubelen in diverse uiteenlopende stijlen. Van strak/minimalistisch modern tot landelijk/ romantisch klassiek.

Dennis en Bob staan gezamenlijk aan het roer van dit familiebedrijf. Vader Wim Rietdijk richtte de zaak in 1978 op en droeg de liefde voor het vak onbewust over aan zijn zoons die nu het bedrijf runnen.

Onze keukens daar leven we in.

 

We nemen er de dag met elkaar door, genieten er van etentjes, we vieren er verjaardagen, we komen er tot rust met een cappuccino of een goed glas wijn. Juist daarom mag die keuken mooi zijn, sfeer hebben, écht deel uitmaken van uw interieur. En juist daarom mag die keuken ook duurzaam zijn.

Keukenarchitectuur midden brabant ontwerpt en bouwt al meer dan 39 jaar keukens waar in geleefd kan worden, van hoogwaardige en de mooiste materialen. Oerdegelijk en altijd met een realistisch advies dat past bij uw leven. Wij vertegenwoordigen hoogwaardige keukenmeubelen in diverse uiteenlopende stijlen. Van strak/minimalistisch modern tot landelijk/ romantisch klassiek.

De persoonlijke aandacht en toewijding die Keukenarchitectuur midden brabant besteedt aan het ontwerpen van keukens leidt tot creatieve en exclusieve keukenontwerpen van de merken RATIONAL, SANTOS en ons huismerk KAB-design.

Men kan rekenen op uitgebreide adviezen, een zeer vakkundige eigen montagedienst, een gespecialiseerde en ervaren renovatie afdeling en natuurlijk een uitstekende service en nazorg.

Sinds 40 jaar

Keukenarchitectuur midden brabant heeft sinds 1 juli 2013 haar deuren geopend op het nieuw opgezette industrieterrein “Midden-Brabant-Poort” aan de A58 in Gilze. Voorheen gevestigd in Bavel onder de naam ‘Keukenarchitectuur Bavel’.

Twee mannen staan gezamenlijk aan het roer van dit familiebedrijf. Wim Rietdijk richtte de zaak in 1978 op en droeg de liefde voor het vak onbewust over aan zijn zoons Bob en Dennis die nu het bedrijf runnen.

Inmiddels bestaan wij al 40 jaar met een ruime ervaring in de wereld van keukens.

Topmerken

Wij vertegenwoordigen hoogwaardige keukenmeubelen in diverse uiteenlopende stijlen. Van strak/minimalistisch modern tot landelijk/ romantisch klassiek.

De persoonlijke aandacht en toewijding die Keukenarchitectuur midden brabant besteedt aan het ontwerpen van keukens leidt tot creatieve en exclusieve keukenontwerpen van de merken RATIONAL, SANTOS en ons huismerk KAB-design.

Werkwijze

Van het eerste gesprek tot de montage van uw keuken heeft u te maken met één en dezelfde persoon. Korte lijntjes en de persoonlijke aandacht zorgen voor een vertrouwd gevoel bij de klant.

Uw eerste bezoek begint met een orientatie gesprek. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken en geven wij informatie en adviezen over uw toekomstige keuken d.m.v. voorbeelden in onze showroom.

Aan de hand van uw informatie maken wij één of meerdere ontwerpen. 

Meerdere bezoeken aan onze showroom en bij u thuis zijn hier heel normaal. Een keuken kopen gaat niet over één nacht ijs. Bij ons krijgt u alle tijd om de informatie tot u door te laten dringen en te laten bezinken. Geen enkele druk wordt erop gelegd om tot aankoop over te gaan. Neem uw tijd en ben ervan verzekerd dat dit de droomkeuken is die u graag wilt hebben.

 

Uitstekende nazorg

Men kan rekenen op uitgebreide adviezen, een zeer vakkundige eigen montagedienst, een gespecialiseerde en ervaren renovatie afdeling en natuurlijk een uitstekende service en nazorg.

 

 

Ontzorgen met een totaalpakket.

Het ontzorgen van de klant is heel belangrijk voor ons. Dus ook voor alle keuken gerelateerde werkzaamheden en verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met onze vaste aannemer maken wij voor u een offerte voor de keukenverbouwing. Uiteindelijk regelen wij alles voor u, maken een planning en dragen de verantwoording voor alle werkzaamheden.