"SHOWROOMAANBIEDING"

Greeploze fabriekcharme


Bij de nieuwe tio-planning staan heldere lijnen centraal – metaal domineert bij de verschillende varianten en oppervlakken.

 

Van € 62.800,= voor € 29.500,=

Levering in overleg

Rational Tio - Cool Industrial Style

Bij de kleurkeuze voor meubels in industriële stijl zijn het hoofdzakelijk ingetogen, aardse tinten die interieurvoorwerpen een echt vintage-karakter geven. De nieuwe rational-fronten in de kleuren 'metallic antraciet' en 'metallic brons' supermat zijn de trendy kleurcomponenten die de look gewoonweg uniek laten lijken. Elegante metalen rekken ogen niet alleen luchtig, maar zorgen ook voor een onderverdeling van de wand.

Wave - Frame model - Kan zowel boven een kookeiland als tegen een wand volledig tot haar recht komen.

Innovatieve details en fascinerende vormen.

De compacte vorm van het variabele modulaire systeem biedt verbazingwekkend veel bergruimte, maar zorgt er ook voor dat de ruimte zijn royale uitstraling behoudt

Greeploze fabriekcharme

Bij de nieuwe tio-planning staan heldere lijnen centraal – metaal domineert bij de verschillende varianten en oppervlakken. Stalen componenten, diverse houtsoorten, opvallend minimalisme in verbinding met fragmentarische kenmerken als niet gestuukte muren, het zijn allemaal eigenschappen die voor de populaire 'fabriekscharme' zorgen en die iedere ruimte op indrukwekkende wijze bizarre gezelligheid geeft.

ABK I-Cooking

i-Cooking induction biedt vrijheid in het indelen van uw kookomgeving, in 3 of 4 kookvelden. U kunt zelf de afstand, samenstelling en sterkte van de kookvelden bepalen

4 mm Warmgewalst staal en de Grohe Red & Blue

- Ervaar het gemak van een GROHE Red kokendheet waterkraan of een GROHE Blue kraan voor gekoeld en bruisend water.

- In de trend van duurzaamheid en minimalisme, zijn de 4mm werkbladen een unieke toepassing. Natuurlijk is 4mm massief RVS robuust, extreem dun als werkblad en praktisch onverslijtbaar. Daarbij is het materiaal volledig te recyclen, omdat het niet onderlijmd wordt met andere materialen. Ook heeft het unieke mogelijkheden voor het naadloos inlassen van spoelbakken én het integreren van i-Cooking kooktoepassingen in gas en inductie.