Project SANTOS keuken Tilburg

Keuken met eiland, houten tafel en kastenwand


De keuken is niet meer het geïsoleerde vertrek waar alleen maar in wordt gewerkt. Het wordt steeds gebruikelijker om de keuken te openen naar de rest van de woning, te betrekken bij andere ruimtes en er een belangrijke samenlevingskern van te maken. In dit geval vormen de keuken, eetkamer en leeszone een unieke ruimte die, ondanks hun verschillende functies, samenhangend en gelijkmatig zijn.

Maximale inrichting met minimale visuele impact

Al het meubilair is gebaseerd op een ontwerp van pure lijnen die de ruimte harmoniseren. De afwerkingen van hout, aanwezig in meerdere elementen, versterken het idee van een esthetisch geheel en tekenen visuele lijnen waardoor een natuurlijke en vloeiende beweging zonder obstakels tussen de vertrekken wordt gestimuleerd. Een groot eiland verheft zich, op zijn bevoorrechte plek, als een centraal zenuwcentrum van de dagelijkse activiteit met een zorgvuldige en nauwkeurige esthetica die gevormd is door pure lijnen en fijne materialen. Aan beide kanten van het eiland bevindt zich de rest van de inrichting, geheel opgenomen in de architectuur, en er tegenover de eetkamer met een houten tafel en de leeszone.

Quooker. De kraan die alles kan

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

Integratie van de keuken met de (eet-)kamer

Miele "Er is geen betere"

Breng elegante designs en baanbrekende technologie bij jou in huis met de keukenapparatuur van Miele.