ATAG

We love to cook!

En daarom presenteren wij ATAG Concepts, ontwikkeld om van koken een fantastische ervaring te maken. De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen. 

www.atag.nl

ATAG - We love to cook!

En daarom presenteren wij ATAG Concepts, ontwikkeld om van koken een fantastische ervaring te maken. De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen. Daarbij hebben we gekeken naar úw wensen en behoeften in de keuken. Of het nu gaat om de behoefte aan een stille keuken vanwege het open karakter van uw interieur, om een unieke keuken met apparaten die ongeëvenaard zijn in bediening en design, of om een keuken die de wens vervult om ‘het professionele’ van de restaurantkeuken naar uw keuken thuis te halen, ATAG Concepts beantwoordt die wensen en behoeften.

MAGNA inductie-gaskookplaat met Iris Slide Control en Fusion Volcano wokbrander

Fusion Volcano wokbranderWie wil wokken zoals het in Azië gebeurt, heeft hoge temperaturen nodig. Heel hoge temperaturen. Daarom hebben wij een speciale brander ontwikkeld met een krachtige, geconcentreerde vlam. De wokbrander bestaat uit twee ringen die u los van elkaar kunt inschakelen.

Het vuuropnieuw uitgevonden

 

Om tot écht wokken te komen moesten we terug naar de kern. Om uiteindelijk ook weer te eindigen met een kern. Namelijk een kernachtige vlam. Heet en centraal gericht op de onderkant van de wokpan.

Bridge Induction

Pakt u het graag groots aan? Dan is deze inductiekookplaat met rechthoekige kookzones die gekoppeld kunnen worden het overwegen waard. Met een druk op de knop ontstaat er één royale kookzone van 22 x 40 cm. Dat geeft u alle ruimte om vis te bereiden in een langwerpige pan, of te grillen op een teppan yaki plaat. De omtrek van de kookzones zijn duidelijk aangegeven. Binnen dit grote vlak kunt u uw pannen flexibel op elke plek zetten.