Een wereld aan inspirerende keukenapparatuur

Het assortiment aan apparatuur en  merken dat wij voeren, is het allerbeste en mooiste wat u op het gebied van keuken(inbouw)apparatuur.

Laat u door ons verrassen en overtuigen door de grote verscheidenheid aan nieuwe ontwikkelingen die er op dit gebied zijn.
Wij vinden dat de kwaliteit, gebruiksgemak en uitstraling van de apparatuur en werkbladen in verhouding moet staan tot het keukenmeubel dat wij leveren. Daarom bestaat onze collectie hoofdzakelijk uit A-merken en hoogwaardige materialen.

 

BORA

 

BORA kookveldafzuigingen en kookvelden overtuigen steeds meer veeleisende klanten met hun goed uitgedachte techniek en aantrekkelijke design. Ook het systeemconcept, waarbij kookvelden en afzuiging optimaal op elkaar zijn afgestemd, voldoet aan het verlangen van ambitieuze hobbykoks naar een aantrekkelijk keukenontwerp. 

www.bora.com

Miele

 

Wij denken dat er geen grenzen zijn aan hoe ver u kunt gaan met perfectie. Sinds Miele werd opgericht in 1899, hebben we het keer op keer bewezen met onze baanbrekende technologie, vakmanschap en verfijnd design. Met de introductie van Generatie 7000 hebben we een nieuwe standaard gezet.

www.miele.nl

Quooker

Een ware revolutie ...
De Quooker. De kraan die direct kokend water levert.
Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.
Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

www.quooker.nl

Gaggenau

Traditiegetrouw één stap vooruit.

Gaggenau geldt al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor huishoudelijke apparatuur en als innovatieleider op het gebied van technologie en ontwerp 'Made in Germany'.

www.gaggenau.com

Liebherr

’s Werelds grootste assortiment koelkasten

Ondersteund door talrijke innovaties (BioFresh, NoFrost, IceMaker, SuperFrost, SuperCool) mag u van Liebherr optimale koelprestaties verwachten. In 's werelds grootste assortiment koelkasten vindt u zeker het model dat aan al uw eisen voldoet. Met één van de vele modellen uit de Design-editie van Liebherr wordt de koelkast zeker een blikvanger in uw keuken. Ontdek dat ook de koelkast een revolutie heeft ondergaan.

www.koelen.nl

Siemens studioline

Met studioLine benadruk je het buitengewone van het alledaagse.


Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving.

www.siemensstudioline.com

Wave kitchen products

Wave afzuigkappen

Wave is het kwaliteitsmerk afzuigkappen dat voorop loopt als het gaat om de huidige trends. De hedendaagse ontwerpen in het Wave programma bieden een breed scala aan mogelijkheden.

www.wavekitchenproducts.nl

ATAG

We love to cook!

En daarom presenteren wij ATAG Concepts, ontwikkeld om van koken een fantastische ervaring te maken. De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen. 

www.atag.nl

novy

Novy, Inspired by quality.
 
Novy Nederland biedt een compleet en eigentijds assortiment afzuigkappen, domino's en inductiekookplaten voor elke woon- en keukensituatie. Aan de basis van de stille krachtige werking staat de hoogwaardige technologie, die nét even slimmer is. Novy houdt tot in de detail rekening met de woonomgeving, keukensituatie en specifieke installatie-eisen. Om te genieten van een stille afzuigkap met een maximaal rendement, is een goede installatie en passende afvoer van belang.

www.novynederland.nl

PITT-Cooking

Beleef de nieuwe kooksensatie

PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen.

www.pittcooking.com

 

Gutmann

Welkom in de wereld van individualisme - welkom in de wereld van GUTMANN

"Handmade in Germany".

www.guttman-exklusiv.de

NEFF

NEFF KEUKENAPPARATUUR INSPIREERT JOUW CREATIVITEIT IN DE KEUKEN

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles dat wij doen bij NEFF. Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. 

http://www.neff-home.com/nl/

STEEL

STEEL fornuizen geven uitdrukking aan onze passie voor de combinatie van schoonheid en functionaliteit.

Onze fornuizen worden uitgevoerd in roestvrij staal, een kwalitatief uitmuntend materiaal dat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle STEEL producten worden geproduceerd in Italië. STEEL apparatuur is te herkennen aan bijzondere details, zorgvuldige fabricage, een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, professionele prestaties en de zorgvuldig ontworpen ergonomie.

www.steel-cucine.com/nl