PITT-Cooking

Beleef de nieuwe kooksensatie

PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen.

www.pittcooking.com

 

PITT Cooking: Beleef de nieuwe kooksensatie

PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen. Deze van Nederlandse bodem afkomstige innovaties hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Bij gebruik blijft de temperatuur van het werkblad laag en is er sprake van minimale hitteoverdracht. PITT® cooking draagt het KIWA keur en biedt u 5 jaar volledige garantie.

PITT® cooking: in alle opzichten een verrijking voor de keuken.

Gaspitten direct op je aanrechtblad.

PITT cooking: een kookconcept waarbij losse gaspitten rechtstreeks in je aanrechtblad worden geïntegreerd. Met de techniek verborgen onder het aanrechtblad geef je niet alleen je keuken een unieke uitstraling, ook kunnen op deze manier de gaspitten verder van elkaar vandaan worden geplaatst. Voortaan altijd voldoende ruimte voor je pannen. Onze krachtige, professionele branders bieden je een professioneel kookresultaat in eigen keuken.

Pitt Cooking Black Edition

Vuur is op haar mooist in het donker. En daarom presenteren wij met ingang van 1 januari 2018 onze nieuwste lijn: de PITT cooking Black Edition. 

Front side bediening

 Veelgevraagd, nu beschikbaar: PITT cooking Front Side. De bedieningsknoppen niet op het blad, maar aan de voorzijde. Meer ruimte en rust op het werkblad.

Find your Fire!

De zoektocht naar de perfecte manier van koken. De beperkingen van de traditionele kookplaat als grootste inspiratiebron. Het ontstaan van PITT cooking: gaspitten rechtstreeks geplaatst in je favoriete aanrechtblad. Professionele, krachtige branders. Eindelijk voldoende ruimte voor je pannen. Altijd een keuken om trots op te zijn.

Voor dat ene bijzondere gerecht, waarvoor je uren in de keuken hebt gestaan. Maar ook voor die eenvoudige maaltijd, na een lange dag werken. Puur, krachtig en efficiënt koken. Op vuur. Zoals koken is bedoeld.

Pitt Cooking