Onze showroom. Uw inspiratie centrum

Een nieuwe keuken begint met een goed gesprek. Maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak met een van onze keukenspecialisten en ontdek de individuele aanpak van Keukenarchitectuur midden brabant.

Santos Line-E 'rookeiken houtfineer'

Santos keuken met Corian werkblad en Bora Professional

Rookeiken houtfineer met Wit zijdemat.

 

Santos Line-LAH zwart zijdemat

Santos Line:

De meubels met super matte zwarte anti vingerafdruk afwerking voelen zeer zacht en aangenaam aan.

"SHOWROOMAANBIEDING"

Greeploze fabriekcharme


Bij de nieuwe tio-planning staan heldere lijnen centraal – metaal domineert bij de verschillende varianten en oppervlakken.

 

Van € 62.800,= voor € 29.500,=

Levering in overleg

KAB-Design in Donker noten repro en vitrine kasten

 Een hoge kastenwand met schuifdeuren waarachter alle apparatuur schuil gaat. Hoge vitrinekasten waarin je het mooiste glaswerk en servies kan presenteren geeft het een hotel chique uitstraling.

Een groot eiland met overhangend bladdeel met doorkijk maakt het minder massief. Een bijpassen dressoir met houtenwandpanelen completeren het plaatje.

Compleet uitgerust met de nieuwste BORA XBO oven met warmhoudlade. BORA Xpure, Miele koel-, wijnkast en koffieautomaat tovert u in een handomdraai de mooiste gerechten op tafel.

SANTOS Fine 2023: Cashmere + natuur eiken

Onze nieuwe SANTOS showroomkeuken is klaar en mag in zijn volle pracht worden bekeken.


Geheel voorzien van Gaggenau keukenapparatuur en de nieuwste Quooker 'Front'.
Het nieuwe front van SANTOS in de kleur Cashmere met opliggende greeplijst geheel passen bij het keukenfront met Natuur Eiken rugwanden en opsteekplanken met LED verlichting.

KAB-design

 'KAB-Design'. Dit merk staat voor individualisme en ambachtelijk maatwerk in optima forma. Wij kunnen u "bijzondere" wensen vervullen met dit huismerk van keukenarchitectuur midden Brabant.

Voor de klant die graag zijn eigen stempel wil drukken op het ontwerp en uitvoering van de specifieke onderdelen, is KAB-Design het merk.

 

Santos Fine. Zorgdragen voor optimale bergruimte.

De keukenmeubelen van Santos vormen een homogeen blok dat, zonder al te veel details, de eenvoudige en lichte architectuur benadrukt.