Onze showroom. Uw inspiratie centrum

Een nieuwe keuken begint met een goed gesprek. Maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak met een van onze keukenspecialisten en ontdek de individuele aanpak van Keukenarchitectuur midden brabant.

Santos Line-E 'rookeiken houtfineer'

Santos keuken met Corian werkblad en Bora Professional

Rookeiken houtfineer met Wit zijdemat.

 

Santos Line-LAH zwart zijdemat

Santos Line:

De meubels met super matte zwarte anti vingerafdruk afwerking voelen zeer zacht en aangenaam aan.

Nieuwe SANTOS showroomkeuken

Nieuw model SANTOS keuken. Zijdemat antraciet met repro grijs marmerlook.

Greeploze eiland met speciale plintlade voor maximale opbergruimte.

4 mm dik warmgewalst stalen werkblad en industriele afzuigkap van 'Wave kitchendesign'.

Sfeervolle kastenwand met koffiecorner en fraaie glaskasten met verlichting.

BORA X-BO, Gourmetlade en Koel-vriescombinatie.

 

 

-- Showroomkeuken VERKOCHT --

 Een hoge kastenwand met schuifdeuren waarachter alle apparatuur schuil gaat. Hoge vitrinekasten waarin je het mooiste glaswerk en servies kan presenteren geeft het een hotel chique uitstraling.

Een groot eiland met overhangend bladdeel met doorkijk maakt het minder massief. Een bijpassen dressoir met houtenwandpanelen completeren het plaatje.

Compleet uitgerust met de nieuwste BORA XBO oven met warmhoudlade. BORA Xpure, Miele koel-, wijnkast en koffieautomaat tovert u in een handomdraai de mooiste gerechten op tafel.

SANTOS Fine 2023: Cashmere + natuur eiken

Santos: Maximale uitrusting met minimale visuele impact


De keuken is niet langer opgevat als een geïsoleerde ruimte die uitsluitend bedoeld is om te werken. Het wordt steeds gebruikelijker om keukens open te stellen voor de rest van het huis, ze samen te voegen met andere omgevingen en ze tot een belangrijke kern van samenleven te maken.

KAB-design

 'KAB-Design'. Dit merk staat voor individualisme en ambachtelijk maatwerk in optima forma. Wij kunnen u "bijzondere" wensen vervullen met dit huismerk van keukenarchitectuur midden Brabant.

Voor de klant die graag zijn eigen stempel wil drukken op het ontwerp en uitvoering van de specifieke onderdelen, is KAB-Design het merk.

 

Santos Fine. Zorgdragen voor optimale bergruimte.

De keukenmeubelen van Santos vormen een homogeen blok dat, zonder al te veel details, de eenvoudige en lichte architectuur benadrukt.