Gaggenau

Traditiegetrouw één stap vooruit.

Gaggenau geldt al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor huishoudelijke apparatuur en als innovatieleider op het gebied van technologie en ontwerp 'Made in Germany'.

www.gaggenau.com

Gaggenau: Traditiegetrouw één stap vooruit.

Gaggenau geldt al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor huishoudelijke apparatuur en als innovatieleider op het gebied van technologie en ontwerp 'Made in Germany'. Hier ziet u onze belangrijkste mijlpalen.

Doorvragen bij wat al bekend is en breken met wat gebruikelijk is wanneer dat zinnig lijkt om de weg te effenen voor nieuwe, innovatieve ideeën – deze, door avant-garde geïnspireerde denkwijze, is terug te zien in al onze producten.

En dat ligt ten grondslag aan de vier belangrijkste vormgevingsprincipes die voor al onze producten opgaan: ze zijn authentiek, sculpturaal, aanwezig en royaal.

Reguleer de lucht

De glass downdraft maakt gebruik van de Guided-Air technologie die dampen direct en discreet naar beneden afzuigt, waar de pannen ook staan.

200 serie tafelventilatie

Met zijn discrete en onzichtbare ontwerp komt de nieuwe tafelventilatie van de 200 serie alleen tevoorschijn wanner het nodig is. Het transparante scherm met sfeerverlichting in ongekend effectief.

400 Serie koffievolautomaat

Uiteenlopende soorten koffie en dranken op basis van warme melk kunnen eenvoudig worden gemaakt. U kunt maximaal acht van uw persoonlijke configuraties in het geheugen opslaan. Twee tegelijk of alleen: u maakt nu moeiteloos perfecte koffie. Verkrijgbaar met watertank of een vaste aansluiting op watertoe- en -afvoer.

Vario-kookplaten 400 serie

Maak een evenwichtig werkoppervlak door modulaire kookplaten en ventilatiesystemen te combineren. Het geheel wordt bediend door frontgemonteerde knoppen in RVS. Elke kookplaat kan in op- of inbouw in een groter geheel worden gemonteerd in een RVS-frame. De inductie, gas en meer gespecialiseerde elektrische grill, Teppanyaki en friteuse zijn combineerbaar met tabel en werkbladafzuiging en bieden zo uitgebreide configuratiemogelijkheden.

Wijnklimaatkasten

Het ultieme bewaarsysteem voor wijnen in allerlei formaten, met een verlichte presentatiezone en meerdere klimaatzones. Deze kasten zijn voorzien van allerlei intelligente opties: de flessen worden beschermd tegen motortrillingen en uittrekbare roosters in beuk en aluminium beschermen de wijn tegen storende aroma’s. Voor uw gemak kunt u door de verschillende temperatuurzones in hetzelfde toestel wijn bewaren, terwijl u andere wijnen op drinktemperatuur brengt.

Gaggenau 400 Serie