Algemene voorwaarde keukenontwerp

 

Stappenplan keuken(-renovatie) ontwerp en -offerte.

 

U wilt uw huidige keuken laten renoveren, vernieuwen of bent op zoek naar een keuken voor uw toekomstige nieuwbouw woning? Met enthousiasme  nemen wij graag alle mogelijkheden met u door.

1. Vrijblijvende afspraak en advies

U als opdrachtgever staat centraal bij Keukenarchitectuur midden Brabant. Daarom hebben we eerst een persoonlijk gesprek over uw wensen. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om te vertellen over uw toekomstige keuken (renovatie). Met alleen een idee zijn we er nog niet. Het idee moet groeien. Keukenarchitectuur midden Brabant zorgt voor een persoonlijke benadering met veel aandacht voor u en uw keuken. Daardoor krijgt u altijd een passend advies en verrassende voorstellen. Zo komen uw keukenplannen snel van de grond. Natuurlijk komen we graag bij u langs om de specifieke situatie te bekijken.

2. Offerte en schetsontwerp

U gaat alleen voor het beste resultaat. Dan hebt u een passend en exclusief ontwerp nodig én een goede check van de mogelijkheden. Samen bespreken wij de vormgeving, het kleurgebruik of de materiaalkeuze? Wij helpen  u graag  met deze eerste fase. Met een 3D-impressie en eerste richtofferte geven we u bovendien een goede indruk van uw toekomstige keuken (-renovatie). Deze eerste fase is geheel vrijblijvend. Hebben wij u interesse gewekt dan vragen wij voor de daaropvolgende aanpassingen, alternatief ontwerp(en) en uitgewerkte offerte een vast, vooraf afgesproken bedrag van € 350,=. Hetgeen aan u wordt gecrediteerd als wij van u de opdracht krijgen voor de levering van uw nieuwe keuken (-renovatie). Houdt u van verrassingen? Vast niet als het gaat om uw offerte. Daarom maken we duidelijke prijsafspraken. Zo weet u wat u mag verwachten. Op basis van het schetsontwerp en de offerte kunt u ervoor kiezen om Keukenarchitectuur midden Brabant in te schakelen.

 3. Duidelijke afspraken, naar een uitgewerkt ontwerp en een kostenraming

Bij akkoord formaliseren we de afspraken verder en vertalen we het ontwerp naar een definitief ontwerp en vervolgens de bestektekeningen. In deze fase wordt ook de materiaalkeuze en het kleurgebruik van uw keuken (-renovatie) en betalingscondities definitief bepaald.. Alle benodigde aansluitpunten op het gebied van electrische installaties, gas, water en licht e.d. worden aangegeven door een uitgebreide installatietekening..