Santos keukens

Doordacht design

Keukenontwerpen die zijn aangepast aan het moderne leven

Bij Santos ontwerpen en vervaardigen wij ergonomische en functionele keukenmeubelen van hoge kwaliteit, met zorg voor het ontwerp van het interieur en de buitenkant. Ons doel is de te voldoen aan de behoeften van het werk, de opslag en de organisatie van de gebruikers en oplossingen te creëren die optimale prestaties leveren in een minimale ruimte. Hieronder vindt u de belangrijkste redenen waarom u op ons kunt vertrouwen:


De keuken is een vertrek geworden waarin mensen samenkomen en samen leven. De grens tussen de taken die in de keuken worden uitgevoerd en het thuisgevoel is opgeheven en er ontstaat een vertrek dat meer gevoel van ruimte biedt.

De keuken neemt, op de momenten dat hij niet gebruikt wordt, de vorm aan van de zitkamer, studeerkamer, enz. De nieuwe trends van tonen en verbergen van de interieurs van kasten zorgen ervoor dat de keuken op ieder moment van uiterlijk kan veranderen en zich aanpast aan het samenzijn.

De zones waarin zich de wandkasten bevinden die van het plafond tot aan de vloer lopen, smelten samen met de muur. De onderkasten, ofwel in de vorm van een eiland, ofwel tegen de muur, komen op vanuit de vloer en nemen de vorm aan van een beeldhouwwerk en doen haast vergeten dat het gaat om opslagruimte.

www.santos.es/nld//

De nieuwe SANTOS 2019

Voldoen aan de behoeften van elke gebruiker

Een beter gebruik van de ruimte betekent ook voldoen aan de uitgesproken en onzichtbare behoeften van mogelijke gebruikers, wiens eisen steeds merkwaardiger en individueler worden.

Bestekladen beschikken over een modulaire basis waarop verschillende voorzieningen kunnen worden toegepast: verdeelschotten voor het bestek, messenhouder, kruidenrek, broodplank, snijplanken, ruimte voor tot drie dienbladen. De lijst kan compleet worden gemaakt met houder voor aluminiumpapier en bakpapier, thee of koffiecapsules, tafelkleden, servetten en andere gebruiksvoorwerpen voor in de keuken.

In de laden kunnen het servies, de pannen, de schalen, de koekenpannen, enz. overzichtelijk worden georganiseerd. De houten vakken zijn erg handig om de verschillende inhoud van deze brede laden samen op te bergen en flessen olie, azijn, dranken, enz. overzichtelijk op te bergen. Als u van orde houdt, zijn deze vakken ideaal.
 

Santos Line

Meer keuken in minder ruimte

LINE-e  --Zwart zijdemat-- 

De echte schoonheid bevindt zich in de eenvoud, als resultaat van een continue proces van reflectie en zuivering.

Santos Line info film

Santos

Open ruimtes om samen in te genieten
 
Keuken met eiland, eetkamer en zitkamer. Deze geheel open keuken bevindt zich in het centrum van de gemeenschappelijke ruimte van de woning.

Santos gerookt eiken

Klassieke stijl, aangepast aan het moderne leven

Santos Fine

Esthetische oplossingen die de trend zetten. Santos FINE

De totale afwezigheid van de greep is één van de meest karakteristieke eigenschappen van het model Fine

SANTOS Fine Cashmere

SANTOS 'Living'

Santos Living: Harmonische en samenhangende ruimtes

De Living-lijn van Santos bevat combineerbare modules voor de creatie van salonmeubilair, vitrinekasten, buffetkasten, en kasten en panelen met legplanken. Door het modulaire concept kan dit meubelsysteem worden afgestemd op alle ruimtes, smaken en behoeften.

Santos Plano

Maximum functionaliteit zonder aan esthetiek in te boeten

Santos streeft steeds de maximum functionaliteit na, maar zonder afstand te doen van de esthetiek. 

Santos Wood Natura

Hedendaagse voorstellen voor klassieke omgevingen: afwerking notelaar met aluminium greep.

 

Georganiseerde, functioneleen toegankelijke interieurs

 

Santos Karmel

De keuken, het middelpunt van het huis

De woonkamer en de eetkamer wordt ingedeeld in functie van de ruimte bestemd voor de keuken, het centrum van de woning. 

Santos Minos-E hout

 

De hele woning ademt sereniteit uit, beginnend met de keuken waar de eenvoud van het dennenhout samengaat met de lichtheid van het witte glas om.

Santos Minos-L

We weten dat op bepaalde momenten uw huis haar deuren opent voor een heleboel verplichtingen. Ons voorstel zal elke nood invullen: eiland met dubbele spoelbak, gaskookplaat, kolommen uit staal…Hoge prestaties voor grote momenten.