Santos keukens

Doordacht design

Keukenontwerpen die zijn aangepast aan het moderne leven

Bij Santos ontwerpen en vervaardigen wij ergonomische en functionele keukenmeubelen van hoge kwaliteit, met zorg voor het ontwerp van het interieur en de buitenkant. Ons doel is de te voldoen aan de behoeften van het werk, de opslag en de organisatie van de gebruikers en oplossingen te creëren die optimale prestaties leveren in een minimale ruimte. Hieronder vindt u de belangrijkste redenen waarom u op ons kunt vertrouwen:


De keuken is een vertrek geworden waarin mensen samenkomen en samen leven. De grens tussen de taken die in de keuken worden uitgevoerd en het thuisgevoel is opgeheven en er ontstaat een vertrek dat meer gevoel van ruimte biedt.

De keuken neemt, op de momenten dat hij niet gebruikt wordt, de vorm aan van de zitkamer, studeerkamer, enz. De nieuwe trends van tonen en verbergen van de interieurs van kasten zorgen ervoor dat de keuken op ieder moment van uiterlijk kan veranderen en zich aanpast aan het samenzijn.

www.santos.es/nld//

https://nl.pinterest.com/santoscocinas/

Voldoen aan de behoeften van elke gebruiker

Een beter gebruik van de ruimte betekent ook voldoen aan de uitgesproken en onzichtbare behoeften van mogelijke gebruikers, wiens eisen steeds merkwaardiger en individueler worden.

Bestekladen beschikken over een modulaire basis waarop verschillende voorzieningen kunnen worden toegepast: verdeelschotten voor het bestek, messenhouder, kruidenrek, broodplank, snijplanken, ruimte voor tot drie dienbladen. De lijst kan compleet worden gemaakt met houder voor aluminiumpapier en bakpapier, thee of koffiecapsules, tafelkleden, servetten en andere gebruiksvoorwerpen voor in de keuken.

In de laden kunnen het servies, de pannen, de schalen, de koekenpannen, enz. overzichtelijk worden georganiseerd. De houten vakken zijn erg handig om de verschillende inhoud van deze brede laden samen op te bergen en flessen olie, azijn, dranken, enz. overzichtelijk op te bergen. Als u van orde houdt, zijn deze vakken ideaal.
 

SANTOS Mist Grey Fine

Het interieurontwerp is gebaseerd op de eenvoud van een kleurenschema waarin lichte kleuren de boventoon voeren met houtaccenten om het evenwicht te bewaren Het creëerd een heldere, serene, aangename en uiterst gezellige sfeer.

Santos Zijdegrijs FINE design

De keuken, het centrum van het samenzijn in huis
 
De grijze open keuken deelt een ruim en helder vertrek met de eetkamer en de leeszone, en vormt het centrum waar omheen gedurende de dag het samenzijn van de familie zich afspeelt. De pure lijnen van het meubilair dragen bij aan de gehele integratie van de keuken in een open en veelzijdige ruimte. De taken van de voorbereiding, wassen en koken worden samengevoegd op een groot schiereiland, dat zich parallel uitstrekt aan de eetkamer en zo functioneert als overgangselement tussen de werk- en vrijetijdszones.

SANTOS Fine Cashmere

Santos Black-Line

Meer keuken in minder ruimte

LINE-E  --Zwart zijdemat-- 

De echte schoonheid bevindt zich in de eenvoud, als resultaat van een continue proces van reflectie en zuivering.

Santos Line info film

Santos

Open ruimtes om samen in te genieten
 
Keuken met eiland, eetkamer en zitkamer. Deze geheel open keuken bevindt zich in het centrum van de gemeenschappelijke ruimte van de woning.

Santos gerookt eiken

Klassieke stijl, aangepast aan het moderne leven

Santos Fine

Esthetische oplossingen die de trend zetten. Santos FINE

De totale afwezigheid van de greep is één van de meest karakteristieke eigenschappen van het model Fine

SANTOS 'Living'

Santos Living: Harmonische en samenhangende ruimtes

De Living-lijn van Santos bevat combineerbare modules voor de creatie van salonmeubilair, vitrinekasten, buffetkasten, en kasten en panelen met legplanken. Door het modulaire concept kan dit meubelsysteem worden afgestemd op alle ruimtes, smaken en behoeften.

Santos Plano

Maximum functionaliteit zonder aan esthetiek in te boeten

Santos streeft steeds de maximum functionaliteit na, maar zonder afstand te doen van de esthetiek. 

Santos Seda antraciet zijdemat

 Open, onderling verbonden multifuncitonel ruimtes

 Antraciet matgrijze open keuken met eiland, vitrinekasten en kastenwand voor keukenapparatuur.