Santos

Open ruimtes om samen in te genieten
 
Keuken met eiland, eetkamer en zitkamer. Deze geheel open keuken bevindt zich in het centrum van de gemeenschappelijke ruimte van de woning.

Maximale capaciteit in een minimale ruimte

De naar de zitkamer geopende keuken met eiland en wandkasten is parallel opgesteld voor een compacte en georganiseerde manier koken en opslag. Opvallend in het eiland is de aanwezigheid van een vloerlade waardoor de capaciteit van de meubelen wordt verlengd tot aan de vloer. De hoogte en diepte onder het werkblad worden optimaal benut en zijn er vier niveaus voor opslag binnen handbereik. De bovenste laden kunnen op een persoonlijke manier worden aangepast met verschillende afwerkingen.

De keukenmeubelen van Santos vormen een homogeen blok dat, zonder al te veel details, de eenvoudige en lichte architectuur benadrukt.

Organisatie en toegankelijkheid

In de kasten zijn keukenapparatuur, modules met laden in het interieur en een afsluitbaar meubel geïntegreerd. De fronten van de kasten verdwijnen aan de zijkanten, zodat de hele ruimte gemakkelijk toegankelijk is. Het interieur is helemaal persoonlijk aan te passen en beschikt over planken met LED-lichten aan de achterzijde, een oven en een extra bereidingsplaats met werkblad, verlichting en stopcontacten. Hierdoor is het een perfecte plek voor het ontbijt, of voor kleine keukenapparatuur te zonder ze te hoeven verplaatsen. Zodra het meubel gesloten is, is alles opgeruimd en uit het zicht, wat een belangrijke factor is bij open keukens naar andere ruimtes in het huis.