• Persoonlijke service
  • Functionaliteit & Design
  • Uitstekende kwaliteit

Een nieuwe keuken dicht bij Goirle

Een keuken van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij Keukenarchitectuur Midden Brabant in Gilze, nabij Goirle. Wij zijn al ruim 37 jaar werkzaam in het hogere segment van de keukensector. Onze specialisten helpen u onder meer met creatieve en exclusieve ontwerpen van topmerken als SANTOS, RATIONAL en KAB-design. Onze ontwerpers gebruiken fotorealistische 3D-ontwerpen. Zodoende krijgt u direct een duidelijk beeld van uw toekomstige keuken in regio Goirle.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op

Ontvang een totaalpakket voor uw keuken bij ons bedrijf nabij Goirle

Keukenarchitectuur Midden Brabant beschikt voor de plaatsing en aansluiting van uw keuken in de regio Goirle en Oisterwijk over een eigen montagedienst. U heeft bij ons de mogelijkheid om met een totaalpakket alle bouwkundig gerelateerde werkzaamheden door ons te laten regelen en registreren. Om u volledig te ontzorgen, werken wij samen met verschillende gerenommeerde bedrijven in de bouwsector, zoals aannemers, schilders, installateurs en stukadoors. Keukenarchitectuur Midden Brabant is dan ook hét bedrijf met totaalservice wat betreft de bouw of renovatie van uw keuken in de omgeving van Goirle. Bent u benieuwd naar ons vakwerk? Bekijk dan eens onze reeds voltooide projecten.

 

Wilt u een afspraak maken of iets mededelen?

Stuur een mail

 

Breng een bezoek aan onze showroom

Woont u in de regio Goirle en wilt u een keuken laten ontwerpen, bouwen of renoveren? Schakel dan de service van Keukenarchitectuur Midden Brabant in. Wij bieden u een uitstekende service met persoonlijke benadering én kwalitatief hoogwaardige keukenmeubelen en -apparatuur. Bekijk en bespreek uw toekomstige keuken in onze showroom aan de Phantom 2 in Gilze, dichtbij Goirle. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 0161-431422 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

 

Heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact op