'Een keuken kopen gaat niet over één nacht ijs'

De beslissing tot aanschaf van een keuken is niet iets wat je met één gesprek in een paar uurtjes kunt nemen. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om er zeker van te zijn dat u de juiste keuzes kunt nemen en dat het gemaakt ontwerp helemaal aansluit bij uw wensen.

Daarvoor zijn diverse gesprekken nodig om alle puntjes op de i de kunnen zetten. Wanneer u besluit om de keuken bij ons aan te schaffen dan moeten al uw vragen beantwoord zijn en daarom geven wij u alle ruimte zodat u de juiste overwogen beslissing kunt nemen.

Bij ons moet u zich thuis voelen waar u elke keer op uw gemak bent zonder de druk om de koop te doen beslissen.

 

 

Kennismakingsgesprek

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij met u uw wensen voor uw nieuwe keuken. Aan de hand van de bouwtekening en voorbeelden in onze showroom nemen wij de mogelijkheden door. U geeft te kennen waar uw voorkeur naar uit gaat en alle informatie wordt door ons genoteerd zodat wij met behulp hiervan één of meerdere ontwerpen kunnen maken.

Bespreking gemaakte ontwerp

Binnen ca. 2 weken maken wij een uniek en doordacht ontwerp voor uw nieuwe keuken. U wordt dan wederom uitgenodigd in onze showroom waar wij de gemaakte ontwerp(en) aan uw voorleggen en bespreken. D.m.v. van een bovenaanzicht wordt de indeling van de keuken zichtbaar in de keukenruimte. Hierop is de loop- en werkverdeling duidelijk zichtbaar.

De gemaakte 3D tekeningen laten zien hoe uw keuken er werkelijk eruit komt te zien in uw woning. De kleuren, materialen en gekozen apparatuur worden hierdoor goed zichtbaar.

Tevens wordt u al de eerste "richt" offerte voorgelegd. Dan heeft u al een goed beeld wat de keuken ongeveer gaat kosten.

Aanpassing en fine-tuning van het ontwerp.

Het is heel normaal om samen meerdere keren samen te komen om het ontwerp te bespreken. Het ontwerp moet namelijk helemaal aansluiten bij uw wensen en van alle gemakken zijn voorzien. Een keuken moet niet alleen mooi zijn maar zeker ook praktisch. 

Uiteraard komen wij bij u thuis kijken en inmeten zodat de gekozen keuken past in de ruimte en bij de rest van de woning. U moet ervan overtuigd zijn dat dit uw droomkeuken is. Geen vragen mogen onbeantwoord blijven.

Voorleggen en bespreken definitieve offerte

Bent u ervan overtuigd dat dit uw keuken moet worden dan maken wij een definitieve offerte.

Wij werken met netto prijzen. D.w.z. dat de voorgelegde offerte ook daadwerkelijk de prijs van deze keuken is. Dus geen van-voor prijzen of smijten met hoge kortingen. Nee direct de prijs. Helder en duidelijk voor u.

Komen wij de prijs overeen dan zal de opdracht definitief worden. Dat wil niet zeggen dat er geen enkele verandering meer mogelijk is. Vaak moet er al tot 1 jaar voordat u uw nieuwe huis mag betreden al een keuze gemaakt worden. Dus wij begrijpen heel goed dat uw wensen in tussentijd enigzins kunnen veranderen en dat ook de keukenapparatuur geupdate kan worden.  Geen enkele probleem, tot ca. 10 weken voor levering kan er nog gewijzigd worden.

Installatietekening

Zijn we het samen eens geworden en is de overeenkomst gesloten dan maken wij voor u een uitgebreide installatietekening. Deze kunt u voorleggen aan de aannemer cq. installateur zodat deze precies weet waar alle aansluitpunten moeten komen zodat uw nieuwe keuken zonder zorgen geplaatst kan worden.

Vaak hebben wij ook rechtstreeks contact met de aannemer om te overleggen hoe het één en ander gerealiseerd moet worden.

Montage keuken

De grote dag is aangebroken. Uw nieuwe keuken wordt afgeleverd en gemonteerd. Door onze monteur(s) wordt uw keuken zeer vakkundig geinstalleerd. Hier komt meer bij kijken dan vaak wordt gedacht. De keuken wordt passend en strak in de keukenruimte gemonteerd waarbij terplaatse vaak het één en ander opmaat moet worden gemaakt.

Tevens wordt alle apparatuur aangesloten, eventuele verlichting gemonteerd en de kraan en spoelbak aangesloten. Dus als wij weg zijn dan zal de keuken geheel bedrijfsklaar worden opgeleverd.

Oplevering van uw keuken

Wanneer de keuken helemaal klaar is zullen wij de keuken samen met u opleveren. Zonodig wordt alles doorgenomen en uitgelegd. Hebt u vragen over de keuken of apparatuur dan kunt dat dan aan ons voorleggen.