Keukens: Het onbetwiste hart van onze leefruimte

Modern, tijdloos, actueel. Onze keukens omvatten alle facetten van de huidige tijd en projecteren nu al een beeld van de toekomst.

Alle aspecten van het heden vindt u hierin terug: het verlangen naar functionaliteit en buitengewoon design, naar emoties en geborgenheid, naar belevenis en genieten.
Keukens van een zeer hoge kwaliteit en gebruiksgemak.
Het betreft hier keukens van de topmerken

Omdat ieder mens anders leeft, denkt en voelt, hebben onze keukenprogramma’s elk een eigen karakter. Duidelijk herkenbaar in design en uitstraling, in materiaal en varianten. Op die manier kunt u uit talrijke mogelijkheden een keuze maken om samen met uw keukenspecialist uw droomkeuken te realiseren. Een keuken die net zo uniek is als u zelf en waaraan u ieder dag opnieuw plezier zult beleven. Een keuken van mensen voor mensen.

De perfecte gastheer. De smaak voor het exclusieve, de zorg voor het ontwerp, de innovatie, de elegantie, het tijdloze…. Gaan steeds gepaard met functionaliteit. Je keuken zegt wat over wie je bent.
Bij Santos houden wij rekening met de hoogste eisen. We weten dat je keuken niet mag falen wanneer je gasten hebt, wanneer je meer dan één persoon nodig hebt om erin te werken, of wanneer je eenvoudigweg al je gebruiksvoorwerpen wenst te organiseren.

KAB-Design: Keuken en interieur op maat

Wensen kunnen vervuld worden. Met keukens op maat geheel naar uw wensen.

Bij Keukenarchitectuur midden brabant heeft u de mogelijkheid om buiten het bestaande programma uw keuken of interieur geheel op maat te laten vervaardigen, van zeer strak, design en modern tot landelijk/ klassiek. Omdat alles op maat kan worden besteld en wordt gemaakt zijn we niet gebonden aan standaardmaten; alle breedte-, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk. Er wordt voor de inrichting van de (keuken-)kasten gebruik gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

Een geniale keuken begint met een geniale planning. Daarbij is niet alleen het veelvoud van de type kasten doorslaggevend, maar ook diens onderlinge relatie. Wij combineren ruimtelijke harmonie met individuele ergonomie. Het biedt alle mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een maximale bergruimte, van extra hoge onderkasten tot extra diepe en brede schuifkasten.