KAB-Design

Wensen kunnen vervuld worden.

Keukens en interieur op maat geheel naar uw wensen

Bij Keukenarchitectuur midden brabant heeft u de mogelijkheid om buiten het bestaande programma uw keuken of interieur geheel op maat te laten vervaardigen, van zeer strak, design en modern tot landelijk/ klassiek. Omdat alles op maat kan worden besteld en wordt gemaakt zijn we niet gebonden aan standaardmaten; alle breedte-, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk. Er wordt voor de inrichting van de (keuken-)kasten gebruik gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

Fronten van de beste hout (-fineer) in vele kleuren en structuren, in kunststof afgewerkt of juist (hoogglans) gelakt. Bijna alles is mogelijk. Geheel naar uw wens vervaardigd van de beste materialen.

Omdat de keuken tegenwoordig een onderdeel van de gehele woonruimte is geworden is de stijl en uitvoering uitstekend door te voeren naar de woonkamer. Maar ook kasten voor de slaapkamer, inloopkast of gaderobe zijn geheel op maat en naar uw wens te maken.

Maatwerk in optima forma

 
Keukens kunnen worden vervaardigd in alle denkbare materialen en maten. Omdat alles op maat gemaakt wordt zijn we niet gebonden aan standaardmaten. Er wordt voor de inrichting van de keukenkasten gebruik gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

De combinatie en positie van het werkblad en houten achterwand geven een massief voorkomen.
Hoogglans lak keukens. Superstrak en duurzaam.

Uw wensen, uw droomkeuken

Wij vervaardigen en monteren alle denkbare maatkeukens. Omdat alles op maat gemaakt kan worden zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. 

Houten fronten; Massief, dik- of dunfineer. Sfeervol en elegant