"Jong geleerd oud gedaan"

Dennis en Bob staan gezamenlijk aan het roer van dit familiebedrijf. Vader Wim Rietdijk richtte de zaak in 1978 op en droeg de liefde voor het vak onbewust over aan zijn zoons die nu het bedrijf runnen.

Dennis Rietdijk

Zo'n 32 jaar draai ik al mee in dit bedrijf. Na mijn opleiding industriële vormgeving ben ik bij mijn vader in het bedrijf begonnen. Het ontwerpen en technisch uitvoeren van keukens sprak mij erg aan.

Belangrijk is de samenwerking met de klant en daarbij tot het uiteindelijk resultaat komen. Het samenvoegen van 'functionaliteit en design' van de keuken is een leuke uitdaging.

Bob Rietdijk

29 jaar geleden ben ik als keukenmonteur begonnen in dit bedrijf. Hierdoor weet ik bij het maken van een keukenontwerp op voorhand al wat er technisch mogelijk is en kan ik tijdens het ontwerp al de fouten helpen voorkomen. Vanaf het eerste kennismakings gesprek t/m de uiteindelijke montage van de keuken heeft de klant met mij te maken. Hierdoor is de foutmarge zeer klein.

Ons motto: Onze klanten komen bij ons op de eerste plaats.

Ze moeten zich bij ons thuis voelen en het vertrouwen krijgen dat, wanneer er uiteindelijk tot aankoop wordt overgegaan, alle vragen zijn beantwoord en de keuken geheel aansluit bij hun wensen.