SHOWROOM AANBIEDINGEN

Een showroomkeuken biedt de oplossing wanneer u op zoek bent naar een luxe keuken met top apparatuur voor een zeer voordelige prijs. Deze keukens staat opgesteld in onze showroom en moet plaats maken voor de nieuwe keukencollectie. Daarom worden deze verkocht tegen een zeer scherpe prijs met meer dan 50 % korting.
Wijzigingen of aanvullingen zijn in overleg altijd mogelijk.

"SHOWROOMAANBIEDING"Van € 62.800,= Voor € 29.500,=

 

Cool Industrial Style


Bij de kleurkeuze voor meubels in industriële stijl zijn het hoofdzakelijk ingetogen, aardse tinten die interieurvoorwerpen een echt vintage-karakter geven. De nieuwe rational-fronten in de kleuren 'metallic antraciet' en 'metallic brons' supermat zijn de trendy kleurcomponenten die de look gewoonweg uniek laten lijken. Elegante metalen rekken ogen niet alleen luchtig, maar zorgen ook voor een onderverdeling van de wand.

Showroommodel BORA Professional 2.0 van € 7.925,=Voor €4.650,=

Het discrete design van BORA Professional 2.0 werd ontwikkeld met het oog op een perfecte functionaliteit voor de gebruiker: de licht verhoogde afzuiging, de look-and-feel en werking van de bedieningsknoppen en de eenvoudige gebruikersinterface. BORA Professional 2.0 kan met heel wat verschillende kookvelden worden gecombineerd. Compromisloze kwaliteit gegarandeerd: wat eruitziet als roestvrij staal, is ook echt roestvrij staal.

Ruime eettafel van Massief Amerikaans notenhout€ 1.350,=

Wij bieden hierbij onze tafel uit de showroom aan:

Materiaal: Massief Amerikaans notenhout

Afmeting: H= 76 x B= 99.5 x L=249

 

Eventueel incl. Rood lederen stoelen.  6 stuks € 400,=