GEZOCHT: (Leerling-) keukenmonteur

Heb jij twee rechter handen en heb je enige affiniteit met keukens, dan ben jij misschien wel onze nieuwe magazijnmeester c.q. leerling (service-) keukenmonteur.

Als leerling keukenmonteur krijg je bij ons de kans om je te ontwikkelen als volwaardig keukenmonteur. We willen je eerst de kans geven om in te werken en waarbij ook het beheer van het magazijn tot je werkzaamheden behoren. Je mag de eerste periode dan ook met ervaren collega’s mee op pad. Nadat je een tijd hebt meegelopen en je leert snel dan mag je zelfstandig aan de slag.

Wij zijn een kleinschalig en klantgericht familiebedrijf waarbij kwaliteit, exclusiviteit en service voorop staan. Als keuken monteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je monteert keukens bij klanten thuis. Jouw taak is om elke keuken naar volle tevredenheid te plaatsen. Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en daarom is het erg belangrijk dat de montage ook voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Ben jij onze nieuwe monteur?
Stuur je CV en motivatiebrief op naar info@kamb.nl

Je profiel:

Je bent representatief en klantgericht
Je bent enigszins bekend in de richting van interieur-, hout- of keukenbouw.
Je werkt secuur en gestructureerd
Je bent fysiek sterk en je hebt geen moeite met fysieke inspanningen
Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Je bent fulltime beschikbaar
Je bent leergierig en bent ook niet vuil van magazijnwerkzaamheden


Wat bieden wij:

Een leuke baan bij een klein ambitieus familiebedrijf
Een goede werksfeer met leuke collega’s
Een hoge mate van zelfstandigheid
Een marktconform salaris
Werken met mooie en luxe materialen (geen projectkeukens)

Onze eigen montagedienst

"Vakkundig en meesterlijk vakmanschap"

Vanzelfsprekend is de montage van uw keuken bij ons in goede handen. Onder montage verstaan wij het plaatsen en het bedrijfsklaar aansluiten van de keuken. Deze montage hebben wij volledig in eigen beheer.

Ook kunnen wij u geheel ontlasten door alle bouwkundig gerelateerde werkzaamheden, die nodig zijn voor de verbouwing van uw keukenruimte, voor u te regelen en te regisseren. 

Om het totaalpakket aan diensten te kunnen leveren, heeft Keukenarchitectuur midden brabant goede relaties met verschillende gerenommeerde bedrijven uit de bouwsector zoals aannemers, stukadoors, schilders, installateurs, verlichting-specialisten en vloer- en interieur specialisten.

U als klant heeft dus alleen Keukenarchitectuur midden brabant als aanspreekpunt. Wij regelen verder alles en stemmen de totale activiteiten op elkaar af.