• Persoonlijke service
  • Functionaliteit & Design
  • Uitstekende kwaliteit

Een keuken kopen in regio Udenhout

Voor de aanschaf van een luxe keuken in Gilze, in de omgeving van Udenhout, komt u naar Keukenarchitectuur Midden Brabant. Wij zijn al jarenlang actief in het hogere segment van de keukenbranche. Bij ons kunt u onder meer terecht voor exclusieve en creatieve keukenontwerpen van topmerken als KAB-design, RATIONAL en SANTOS. Voor de creatie maken onze ontwerpers gebruik van foto-realistische 3D-ontwerpen. Zo krijgt u in korte tijd een duidelijk beeld van hoe uw keuken eruit komt te zien. Behalve het ontwerp kan Keukenarchitectuur Midden Brabant, nabij Udenhout, ook de bouw of renovatie van uw keuken verzorgen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op

Totaalpakket voor het ontwerpen en bouwen van uw keuken nabij Udenhout

Voor het plaatsen en aansluiten van uw keuken in de buurt van Udenhout heeft Keukenarchitectuur Midden Brabant een eigen montagedienst. Als u dat wilt, kunnen wij u volledig ontlasten door ook alle bouwkundig gerelateerde werkzaamheden voor u te registeren en te regelen. Bij het ontwerpen, bouwen en renoveren van uw keuken werken wij samen met diverse gerenommeerde ondernemingen uit de bouwsector. Denk bijvoorbeeld aan installateurs, schilders, stukadoors en aannemers.

 

Wilt u een afspraak maken of iets mededelen?

Stuur een mail

 

Verzekerd van kwaliteit

Als u in de omgeving van Udenhout woont en besluit om uw keuken te laten ontwerpen en bouwen door Keukenarchitectuur Midden Brabant bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende service en nazorg. Kom eens inspiratie opdoen in onze showroom aan de Phantom 2 in Gilze of neem voor meer informatie telefonisch contact op: 0161-431422.

 

Heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact op