Santos Zijdegrijs FINE design

De keuken, het centrum van het samenzijn in huis
 
De grijze open keuken deelt een ruim en helder vertrek met de eetkamer en de leeszone, en vormt het centrum waar omheen gedurende de dag het samenzijn van de familie zich afspeelt. De pure lijnen van het meubilair dragen bij aan de gehele integratie van de keuken in een open en veelzijdige ruimte. De taken van de voorbereiding, wassen en koken worden samengevoegd op een groot schiereiland, dat zich parallel uitstrekt aan de eetkamer en zo functioneert als overgangselement tussen de werk- en vrijetijdszones.

Modulaire legplanken met dubbel verlichtingssysteem

Een muurpaneel met legplanken biedt en verdeelt de beschikbare ruimte boven het werkblad, waardoor schalen, kookboeken of keukengerei altijd bij de hand zijn. De legplanken beschikken over twee exclusieve verlichtingssystemen. Een ervan, geïntegreerd in de kantenband achter de planken, schijnt decoratief indirect licht op het paneel. Het andere, geïnstalleerd onder de onderste plank, schijnt een ondersteunend licht op het werkblad. Deze beschikt ook over stopcontacten en een kanaal voor keukenaccessoires.

Georganiseerd, functioneel en toegankelijke interieurs

 

Geintegreerde ladebakken achter een kastdeurtje. Functioneel en praktisch

Santos Silk Grey FINE design

Esthetica en functionaliteit

Het werkblad van Emperador-marmerlaminaat van het schiereiland geeft het geheel met zijn temperamentvolle elegantie een special reliëf. De lineaire greep met stijlvol en praktisch ontwerp vergemakkelijkt het openen en de toegang tot de inhoud van zowel de onderkasten als de wandkasten.