Santos Seda antraciet zijdemat

 Open, onderling verbonden multifuncitonel ruimtes

 Antraciet matgrijze open keuken met eiland, vitrinekasten en kastenwand voor keukenapparatuur.

Santos zijdemat Antraciet

 

De grenzen tussen de kamers vervagen om grotere, opener en multifunctionele ruimtes te creëren, waarin een evenwichtig interieurdesign een verfijnde combinatie biedt van functionaliteit en een persoonlijke noot. Het op grijs-, écru- en houttinten gebaseerde kleurenpalet wordt aangevuld met meerdere indirecte verlichtingsbronnen, wat scenario’s biedt die al naar gelang het licht veranderen . Er ontstaan overeenkomsten die de connecties tussen de vertrekken benadrukken en contrasten geven die ze een extra dimensie en eigen karakter geven.V

 

Extra werkzonde in de keuken

De combinatie van vitrinekasten en lade-units met werkblad vormt een extra werkruimte in de keuken, voorzien van een LED-verlichtingsprofiel, schakelaars, stopcontacten en een kanaal voor accessoires. De interieurs, in hetzelfde materiaal met wit marmeren afwerking als het werkblad van het eiland, brengen samenhang in het geheel.

Functionaliteit en uniformiteit in dagelijkse zone

De eetkamer die aan de keuken grenst, is uitgerust met een buffetkast met legplanken die, op een basis van een muurpaneel, legplanken met onderverlichting en lade-units bijeenbrengt. Als slotdetail bevat het geheel een LED-verlichtingsprofiel aan de bovenkant dat indirect licht naar het plafond uitstraalt. De afwerking in Antracietgrijs Zijdemat van alle elementen, die gedeeld wordt met het kookeiland en de wandkasten, versterkt de verbinding tussen de twee ruimtes.