BORA

 

BORA kookveldafzuigingen en kookvelden overtuigen steeds meer veeleisende klanten met hun goed uitgedachte techniek en aantrekkelijke design. Ook het systeemconcept, waarbij kookvelden en afzuiging optimaal op elkaar zijn afgestemd, voldoet aan het verlangen van ambitieuze hobbykoks naar een aantrekkelijk keukenontwerp. 

www.bora.com

BORA - Het einde van de afzuigkap!

De kookveldafzuiging van BORA voert kookdampen en -geuren langs onderen af op de plaats waar ze tijdens het koken ontstaan: direct aan het kookveld!

Het gepatenteerde BORA-systeem bestaat uit een kookveldafzuiging en kookvelden en verzekert een uitstekende efficiëntie en een maximale designvrijheid, die het koken en de keukenarchitectuur een revolutionaire dimensie geven.

 

BORA PURE

BORA PURU. Een klasse apart

BORA Pure-- een klasse apart --

Het vlaggenschip van uw keuken.


Een compact systeem zoals geen ander: minimalistisch, vlak ingebouwd, uiterst elegant, extreem stil en bijzonder intuïtief. De centraal geplaatste en nieuw ontwikkelde sControl-bediening garandeert u het volledige gebruik van de kookvelddiepte.  De bediening is uniek en voelt volstrekt natuurlijk aan: gewoon even met de vinger omhoog of omlaag bewegen. Probeer het zelf uit. Het vlaggenschip van uw keuken.

BORA Classic
BORA Professional (Revolutie 2.0)

De revolutie 2.0 voor ambitieuze koks en veeleisende keukenliefhebbers.

Kookvelden, kookveldafzuiging, kanaal, motor, filter en muurrooster vormen bij BORA Professional één uiterst functioneel, elektrisch aangestuurd systeem. Centraal in de revolutie 2.0 staat de User Interface – die kookvelden en kookveldafzuiging met elkaar laat communiceren. Zo verkrijgen we het grootste gebruiksgemak en een uitstekende efficiëntie. Gerealiseerd door slimme bedieningsknoppen: van de vermogensregeling over de verschillende functieprogramma’s tot het temperatuurdisplay.

BORA Professional biedt de grootste kookvelden op de markt van de huishoudtoestellen aan, heeft een minimale inbouwhoogte van slechts 199 mm en kan nu ook als systeem worden ingebouwd in zwevende werkbladen.

Dankzij onze EC-motoren kunt u met BORA Professional stil en efficiënt koken. In haar streven naar perfectie en naar een 100% werkingsgarantie heeft BORA haar eigen kanaalsysteem BORA Ecotube ontwikkeld, met optimaal op elkaar afgestemde producten tot aan het muurrooster BORA 3box toe. U krijgt nu een systeem dat perfect voldoet aan de hoge eisen op het gebied van efficiëntie, installatiegemak en flexibiliteit. 

BORA X PURE

BORA X PURE. - Maximale stijl voor uw keuken

  • Intuïtieve Controle-bediening
  • Uiterst stil
  • Eenvoudige reiniging
  • Zeer grote opervlakte inductiekookzones
  • Minimalistisch design
BORA Basic

De revolutie voor elke keuken.

Van een sterk duo - bestaande uit een krachtig kookveld en een efficiënte kookveldafzuiging - hebben we met BORA Basic een aantrekkelijke unit met een bijzonder design gecreëerd. De wereldprimeur met een aantrekkelijke prijs-/prestatieverhouding luidt definitief het einde in van de wasemafzuigkap. Met BORA Basic kan nu iedereen genieten van de voordelen van BORA. De Basic is een geslaagde instap in de hoogwaardige keuken. De bijzondere waarde van deze compacte eenheid wordt ook aangetoond door de eenvoudige bediening van de vermogenselektronica die door BORA zelf is ontwikkeld. Goed om te weten: BORA Basic kan in slechts enkele minuten in elke keuken worden ingebouwd en is meteen klaar voor gebruik.

BORA Professional (revolutie 2.0)