Siemens studioline

Met studioLine benadruk je het buitengewone van het alledaagse.


Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving.

www.siemensstudioline.com

Siemens Studioline

Met studioLine benadruk je het buitengewone van het alledaagse.


Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. De apparatenrange is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. StudioLine helpt je uitdrukking te geven aan die ambitie.

StudioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van je kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.

Ontdek het overtuigende blackSteel design

 

Een nieuwe definitie van schoonheid.


Van het studioLine design vallen vooral de strakke lijnen en de moderne materialen op. De ovens zijn afgewerkt met zwartglazen deuren en handgrepen van blackSteel. De bediening met verzonken tiptoetsen en opvallende draaiknop draagt bij aan de stroomlijn van de ovens.

Koken op het hoogste niveau met de sous-vide functie en de vacumeerlade

 

De nieuwe vacumeerlade: de perfecte combinatie met sous-vide.
Wie kiest voor een geintegreerde lade om ingredienten vacuüm te trekken, kan zich snel en moeiteloos bekwamen in deze professionele manier van koken. Marineren met behulp van kruiden, specerijen en blends staat hierbij centraal. De lade wordt onder druk gebracht zodat zowel de inhoud van de vacuümzakjes als de ruimte rondom luchtledig worden getrokken.

Siemens Studioline Homeconnect