Gutmann

Welkom in de wereld van individualisme - welkom in de wereld van GUTMANN

"Handmade in Germany".

www.guttman-exklusiv.de

GUTMANN beleven

Niet alleen een marketingstrategie, maar de levendige werkelijkheid. Als toonaangevend fabrikant van hoogwaardige wasemschouwen, worden alle producten in de fabriek in Mühlacker ontworpen en overwegend handmatig geproduceerd. Elke GUTMANN wasemschouw is dan ook een uniek exemplaar.

Progressieve ideeën, consequente prestatie gerichtheid en bewustzijn van design en stijl staan aan de basis van deze unieke wasemschouwen. Met duidelijk vormen, hoogwaardige materialen en innovatieve technieken biedt GUTMANN unieke oplossingen voor de leefruimte van een keuken.

Ontdek de liefde voor techniek en design, en zet met een individuele afzuigkap van de specialist GUTMANN de eerste stap naar uw droomkeuken!

WELKOM IN DE PRODUCTWERELD VAN GUTMANN .

Uw wensen, uw dromen worden door GUTMANN gerealiseerd. Jarenlange ervaring, traditierijke waarden en vernieuwende ontwikkelingen, vormen samen een meerwaarde van GUTMANN. Het merk waarop u kunt vertrouwen bij de planning van uw keuken. 


Keukendesigners kennen de voordelen, de rijkdom aan varianten en de grote verscheidenheid aan details, die GUTMANN te bieden heeft. Leg uw wensen daarom bij GUTMANN neer en wij zullen zorgen voor een ventilatiesysteem dat aan uw verwachtingen voldoet.