Miele

 

Wij denken dat er geen grenzen zijn aan hoe ver u kunt gaan met perfectie. Sinds Miele werd opgericht in 1899, hebben we het keer op keer bewezen met onze baanbrekende technologie, vakmanschap en verfijnd design. Met de introductie van Generatie 7000 hebben we een nieuwe standaard gezet.

www.miele.nl

Innovatie Generatie 7000

Onze meest intuïtieve producten ooit

Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

www.miele.nl

De inspiratie van intuïtieve techniek

Door ons ontwikkeld om u te inspireren: de nieuwe GENERATIE 7000 van Miele verrast met fascinerende, nooit eerder vertoonde techniek in combinatie met de perfecte Miele-resultaten die u gewend bent. Intuïtieve bediening en individuele toepassingen helpen u om zich bij het koken te richten op het wezenlijke: uw creativiteit.

Voor elke smaak

Hoe u uw apparaten ook rangschikt: het is altijd in harmonie. U blijft flexibel en uw keukendesign consequent: de perfect op elkaar afgestemde fronten creëren altijd een harmonieus totaalbeeld, hoe de apparaten ook worden gerangschikt. Combineer ze horizontaal in het Panoramic-design, verticaal in het Tower-design, in T-design of gecentreerd in het CubiQ-design. Heel flexibel en precies passend bij uw ruimte en gebruiksvereisten.

CupSensor

Ideale afstand: de CupSensor herkent de hoogte van het kopje en brengt de uitloop in de juiste stand.

EasyClick-melksysteem
Innovatief en alleen van Miele: het melkreservoir kan aan de voorkant worden vastgeklikt en weer worden verwijderd

OneTouch en OneTouch for Two

Dubbel genieten van de ultieme vorm van smaak. Enkel of dubbel: twee kopjes koffie, cappuccino of twee glazen Latte Macchiato tegelijkertijd bereiden.

AromaticSystem
Perfect koffiearoma: intelligent filtersysteem zorgt voor intense koffiebeleving.

Goede smaak begint bij het design

Wij zijn het eens met Oscar Wilde, die vaststelde dat goede smaak heel simpel is: men neemt alleen genoegen met het beste. Met dit exacte vereiste hebben wij onze nieuwe inbouwapparaten ontwikkeld: een indrukwekkend helder uiterlijk, waarbij niets afleidt en al helemaal geen ingewikkelde bediening heeft. Beschikbaar in 4 designreeksen: laat u inspireren door onze GENERATIE 7000!