Liebherr

’s Werelds grootste assortiment koelkasten

Ondersteund door talrijke innovaties (BioFresh, NoFrost, IceMaker, SuperFrost, SuperCool) mag u van Liebherr optimale koelprestaties verwachten. In 's werelds grootste assortiment koelkasten vindt u zeker het model dat aan al uw eisen voldoet. Met één van de vele modellen uit de Design-editie van Liebherr wordt de koelkast zeker een blikvanger in uw keuken. Ontdek dat ook de koelkast een revolutie heeft ondergaan.

www.koelen.nl

De zuinigste inbouw koel/vriescombinatie

SoftSystem deursluiting

De SoftSystem deursluiting biedt extra comfort. Het SoftSystem dempt niet alleen de beweging bij het sluiten maar zorgt ook dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur zachtjes te laten sluiten.
Deur sluit altijd volledig
Klein zetje voldoende om deur te sluiten
Deurbeweging wordt gedempt waardoor deur altijd zachtjes sluit

Rode én witte wijn met unieke opening

De Liebherr UWT 1682 met TipOpen deurtechniek is ideaal in gebruik, ook in greeploze keukens. Maximaal 34 flessen rode én witte wijnen op de perfecte drinktemperatuur. Onderbouw model met greeploze SoftClose glasdeur, FreshAir filter, houten plateaus op rails en dubbele LED verlichting.

Liebherr Biofresh

BioFresh is niet alleen geschikt voor groenten en fruit, maar ook voor vlees, vis, kaas en zuivel. Naast een instelbare luchtvochtigheid, zorgt een temperatuur van 0°C voor de optimale bewaaromgeving.

Het vitamine- en mineraalgehalte van fruit, groenten, vlees, vis en zuivelproducten zal, in vergelijking met een normale koelkast, veel langer behouden blijven. Levensmiddelen blijven tot wel drie keer langer vers.

Met de schuifregelaar kun je per lade de luchtvochtigheid instellen: één druppel staat voor een lage luchtvochtigheid, meerdere druppels staan voor een hoge luchtvochtigheid.

De DrySafe (0°C), met een lage luchtvochtigheid is perfect voor het bewaren van vis, vlees en zuivelproducten. Deze producten hebben dus een ander bewaarklimaat nodig dan groenten en fruit. Belangrijk: alle producten die worden bewaard in de DrySafe, kun je het beste in een luchtdichte verpakking bewaren.

Als HydroSafe (0°C) met een hoge luchtvochtigheid is de lade ideaal voor het bewaren van groenten en fruit; voedsel met een hoger vochtgehalte dan kaas, vis of vlees. Om het vochtige klimaat optimaal te benutten moeten groente en fruit zonder verpakking worden bewaard.