SANTOS Fine 2023: Cashmere + natuur eiken

Onze nieuwe SANTOS showroomkeuken is klaar en mag in zijn volle pracht worden bekeken.


Geheel voorzien van Gaggenau keukenapparatuur en de nieuwste Quooker 'Front'.
Het nieuwe front van SANTOS in de kleur Cashmere met opliggende greeplijst geheel passen bij het keukenfront met Natuur Eiken rugwanden en opsteekplanken met LED verlichting.

SANTOS Fine in Cashmere en natuur eiken

De keuken is niet meer het geïsoleerde vertrek waar alleen maar in wordt gewerkt. Het wordt steeds gebruikelijker om de keuken te openen naar de rest van de woning, te betrekken bij andere ruimtes en er een belangrijke samenlevingskern van te maken. In dit geval vormen de keuken, eetkamer en leeszone een unieke ruimte die, ondanks hun verschillende functies, samenhangend en gelijkmatig zijn.

Praktische indeling. Alle keukenapparatuur te bereiken vanaf de belangrijkste werkplek in de keuken

Strakke belijning

Al het meubilair is gebaseerd op een ontwerp van pure lijnen die de ruimte harmoniseren. De afwerkingen van hout, aanwezig in meerdere elementen, versterken het geheel en creëert warmte en ruimtelijkheid.

Gaggenau: Apparaten die de professionele chef thuis heeft

Een bakoven, combi-stoomoven of combi-magnetron van Gaggenau is een ambitie voor velen, een belofte aan gasten, een roeping voor de thuiskok en een statement van de ontwerper. Met de professionele keuken als inspiratie biedt de bakoven een aanzienlijk aantal voordelen, zoals met de hand vervaardigde apparatuur van de beste materialen, een capaciteit tot 300 °C en een kerntemperatuursensor die tot op één graad nauwkeurig is. Onze bakovens zijn indrukwekkend, zowel visueel als in het gebruik. Ze bieden nuances die door de kok op prijs worden gesteld en die worden uitgedrukt in de kwaliteit van de gerechten die u ermee maakt.