• Persoonlijke service
  • Functionaliteit & Design
  • Uitstekende kwaliteit

Keukenshowroom nabij Tilburg

Keukenarchitectuur Midden Brabant beschikt over een prachtige keukenshowroom op het industrieterrein Midden-Brabant-Poort aan de A58 in Gilze, dicht bij Tilburg. Het pand heeft grote hoge ramen, waardoor de keukens extra in het licht staan. De prachtige details van onze keukens komen hierdoor beter tot hun recht. Bent u op zoek naar een luxe, moderne keuken met apparatuur van hoogwaardige kwaliteit? Breng dan een bezoek aan onze keukenshowroom in de buurt van Tilburg, en laat u inspireren.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op

Ontdek de mooiste keukenontwerpen in onze keukenshowroom nabij Tilburg

Komt u uit de buurt van Tilburg en wilt u graag een nieuwe keuken kopen? Schakel dan onze expertise in. Wij zijn al bijna 40 jaar actief in het hogere segment van de keukenbranche, waardoor wij beschikken over een ruim assortiment aan topproducten. U ontdekt de mooiste keukenmeubelen en beste keukenapparatuur van topmerken in onze keukenshowroom nabij Tilburg. Onze specialisten adviseren u graag, zodat u meubelen en apparatuur aanschaft die naadloos aansluiten op uw smaak en wensen. Bent u benieuwd naar ons vakwerk? Bekijk dan onze voltooide projecten.

 

Wilt u een afspraak maken of iets mededelen?

Stuur een mail

 

Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken of uw keuken laten renoveren? Kom dan langs in onze prachtige keukenzaak en ontdek de vele mogelijkheden! Onze keukenshowroom is gelegen aan de Phantom 2 in Gilze, nabij Tilburg. Van dinsdag tot en met vrijdag openen we onze deuren van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maak een afspraak met een van onze keukenspecialisten en ontdek onze persoonlijke aanpak. Heeft u vragen voor ons? U bereikt ons telefonisch op 0161-431422.

 

Heeft u een vraag?

Neem telefonisch contact op