Cosmo

Rational Cosmo: De natuur leeft mee

Keukens zijn er niet alleen om te koken, maar ook om je prettig in te voelen.

Karakteracteur: Ieder houten front is uniek, een inmiskenbaar stuk natuur dat zijn bezitters steeds weer opnieuw inspireert.

Rational Cosmo: Uniek natuurlijk

Door de zeer veelzijdig te plannen programma's cosmo en cult rukken de twee zeer fraaie nieuwe fineersoorten eiken wit gelazuurd en eiken Brazil gelazuurd in het middelpunt. Ieder front oogt uniek, is een onmiskenbaar stuk natuur dat zijn eigenaar steeds weer opnieuw inspireert en verwijst naar de schoonheid en unieke eigenschappen van de natuur.

 Net zoals een wandeling door het bos aanzet tot nieuwe ideeën, haalt ook cosmo/cult in eiken wit gelazuurd en eiken Brazil gelazuurd een stuk natuur in huis terug. Toch is deze design-woonkeuken niet alleen iets voor natuurliefhebbers, milieubewuste consumenten of kwaliteit-kopers. Hij richt zich ook tot alle individualisten die meer van het unieke houden dan van het perfecte. Kortom: die de natuurlijkheid, kwaliteit en individuele charme van echt hout weten te waarderen.

 Echt hout is en blijft trendy. Bij rational wordt het veredeld om het karakter en de bijzondere uitstraling van het hout nog meer te versterken. Aangezien vooral een goed en hoogwaardig design voor het doorslaggevende verschil zorgt, werd het bestaande fineerconcept sterk uitgebreid.

Praktische opbergruimte

Tevens praktisch en mooi. Niet aan alleen de buitenkant van de keuken is gedacht.

Uniek en natuurlijk

Op basis van de veelzijdige programma's cosmo en cult met de nieuwe fineer eiken wit geglazuurd en eiken Brazilië geglazuurd in het middelpunt.