Floo -By Karim Rashid-

Floo is een simpel, minimalistisch, maar wel ’rational’ keukendesign.

Het karakteristieke van floo zijn de ronde, natuurlijke vormen en de monolitische elementen. Bijzonder zijn ook de elegant gevormde fronten.

Rational Floo: simpel en minimalistisch

Floo is een simpel, minimalistisch, maar wel ’rational’ keukendesign.

Het karakteristieke van floo zijn de ronde, natuurlijke vormen en de monolitische elementen. Bijzonder zijn ook de elegant gevormde fronten, die tevens als greep dienen. Deze ogen vriendelijk en tegemoetkomend en zijn aangenaam voor de handen. De organische vormen stralen een natuurlijke en harmonieuze energiestroom uit. De afgeronde fronten worden gecombineerd met rustige vierkanten en gaan schijnbaar naadloos over van het eiland naar de grond. Daardoor ontstaat een ruimtelijk gevoel dat gekenmerkt wordt door een wijdse, lichte en gezellige uitstraling.

DuPont™ Corian® DuPont™ Corian®

Geen ander materiaal past beter bij het geweldige design van "floo" of is meer geschikt voor elegante rondingen met vrijwel onzichtbare verbindingen. – geen ander materiaal past beter bij het geweldige design van "floo" of is meer geschikt voor elegante rondingen met vrijwel onzichtbare verbindingen.