Topaz

Dramatisch in scéne gezet.

Bijzonder chic enhoogwaardig: Koper en zwart supermat.

Een gevoel als in de 'First Class': een represantatieve, zeer actuele designoplossing in een combinatie van erg trendy mat zwart en chique koperen accenten.

Rational Topaz: Veel glamour in koper & zwart

Programma topaz laat zien dat koper en supermat zwart een van de mooiste verbindingen aangaan met elkaar. Dit super chique optreden is gebaseerd op een geslaagde architectonische materiaal- en kleurcombinatie, waarbij het nieuwe koperkleurige front dolomiet van gelaagde kunststof gecombineerd wordt met het supermatte topaz. Deze zeer moderne designcreatie gaat hierbij in op twee belangrijke stromingen: de trends naar koper en naar een nieuwe 'serieuze' uitstraling, vertegenwoordigd door supermatte fronten.

 De nieuwe ster aan de designhemel heet koper. Dit koele metaal met zijn warme roodgouden kleur beleeft een verrassende comeback en verovert de woonwereld in sneltreinvaart. Door zijn bijzondere uitstraling is koper uitermate geschikt voor de keuken, en met name voor open keukens. Zijn elegant glanzende oppervlakken –  zoals men die alleen maar kent uit firstclass hotels en elegante bars – laten alles in zijn omgeving stralen…

Elegantie

Glamoureus koper en hoogglans zwart

Het idee van ruimte

Hoge kasten los van de grond en gedeeltelijk in de muur creeert het idee van ruimte

Rational Topaz; Wit & Koper

De tijdloos elegante kleur wit wordt opnieuw gelanceerd en is qua veelzijdigheid en variabiliteit effectiever dan ooit tevoren. Eveneens het ervaren van een succesvolle opwekking is de kleur koper. Zo ontstaat een nieuw droomteam, dat trendsetters op het meubelfront voorziet van inspiratie voor het ontwerpen van stijlvolle keukendiners ....

Veel consumenten dromen ervan een witte keuken te hebben, omdat deze tijdloze klassieke kleur een echte allrounder is die nooit uit de mode raakt. Het roept positieve associaties op, zoals lichtheid en perfectie, transparantie en transcendentie, zuiverheid en helderheid, onberispelijkheid en vastberadenheid.