Lano

De combinatie van krachtige houttekening met warme witte kleur geeft het keukenontwerp een gezellig en modern uiterlijk.

Rational lano:'simply chic'

De nieuwe trend heet 'simply chic', maar die is alles behalve simpel. Gereduceerd dat wel, doordat bewust alle overbodige accessoires en overdadige elementen werden weggelaten. In plaats daarvan is er gekozen voor een geslaagde materiaal- en kleurharmonie, zonder dat deze  samenklank simpel of zelfs saai oogt. In tegendeel zelfs: dankzij het decor wildeiken met zijn levendige houttekening en de authentieke scheuren en knoesten komt er niet alleen een erg fraai ogende, maar ook voelbare oppervlaktestructuur in de woonkeuken. Zien, aanraken en voelen – met het voordeel dat dit houtdecor onderhoudsvriendelijker is dan het origineel.

 Met lano komt er een expressieve woonkeuken met karakter. Licht maar ook robuust; harmonieus maar ook inspirerend; gereduceerd maar ook erg gezellig en comfortabel.

Praktisch koffie zetten

De koffiemachine neemt doorgaans veel ruimte in op het werkblad. Integratie in de hoge kastenwand m.b.v. een praktisch uittrekplateau is de oplossing

Gezellig tafelen

Tafel geintegreerd in het keukeneiland. Praktisch en ruimte besparend